ljudi u uredupexels

Otkrijte kako vam EUmissions može pomoći u razvoju robne marke, proizvoda, web-dizajna i prodajnih tehnika. Naši stručnjaci nude cjelovita marketinška rješenja prilagođena vašim potrebama, s ciljem unapređenja vašeg poslovanja i postizanja održivog rasta.


Cilj marketinga je stvoriti vrijednost klijenta i uzeti vrijednost zauzvrat.

Proces obuhvaća razumijevanje potreba kupaca, osmišljavanje strategija i programa koje su usmjereni na kupca, izgradnju odnosa s kupcima i stjecanje vrijednosti za tvrtku.

Izdvajamo važnije koncepte.



Marketinški koncept

Marketinški koncept drži da postizanje organizacijskih ciljeva ovisi o poznavanju potreba i želja ciljnih skupina i pružanju željenih zadovoljstava bolje nego što to radi konkurencija. Ovaj koncept je usredotočen na kupca.
Cilj je pronaći prave proizvode za svoje kupce, a ne obrnuto.



Koncept društvenog marketinga

Ovaj koncept čini korak dalje uzimajući u obzir moguće sukobe između kratkoročnih želja potrošača i dugoročnog blagostanja potrošača. Prema ovom konceptu, marketinška strategija trebala bi pružiti vrijednost kupcu na način koji održava ili poboljšava dobrobit potrošača ali i društva.



Marketinška filozofija je važna

Kupci pridaju veliku važnost poduzećima koja čine korak više od zadovoljavanja nužnih zakonskih odredbi u pogledu očuvanja energije, zaštite okoliša, etičkog poslovanja i brige o njihovim dugoročnim interesima.

Usvajanje koncepta društvene odgovornosti u poslovanju stavlja vas u prednost u odnosu na konkurenciju.

Kontakt: contact@eumissions.com




Skip to content