Natječaji

Jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija – Grupa A

Post-it papirići Make it happenpixabay.com
Natječaj za transformaciju i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija namijenjen je poticanju inovacija i održivog rasta u ovom sektoru. Program podržava projekte koji povećavaju konkurentnost i održivost kulturnih poduzeća.

Cilj poziva je jačanje kapaciteta kulturnih i kreativnih industrija za poslovanje na jedinstvenom digitalnom tržištu u skladu s novim regulatornim i zakonodavnim okvirom te razvoj novih inovativnih procesa, proizvoda i usluga što će doprinijeti kulturnoj i medijskoj raznolikosti i pluralizmu. Pozivom će se omogućiti mikro, malim i srednjim poduzećima uvođenje novih tehnologija u poslovne modele i proizvodne procese, kao i provedba svih aktivnosti koje su preduvjet za kvalitetnu digitalnu transformaciju s ciljem optimizacije, povećanja kvalitete te time i konkurentnosti kulturno umjetničkog i kreativnog proizvoda i usluga na globalnom digitalnom tržištu.

Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija. Ovim će se pozivom poslovnim subjektima u području kulturnih i kreativnih industrija omogućiti jačanje kapaciteta za prilagodbu poslovanja novom regulatornom i zakonodavnom okviru jedinstvenog digitalnog tržišta te stvaranje, promicanje i distribuciju novih inovativnih proizvoda i usluga.

Ukupna bespovratna sredstva: 21.000.000,00 €

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 40.000,00 €

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 995.000,00 €

Prihvatljivi prijavitelji u okviru ovog poziva:

  • Organizacije civilnog društva
  • Ustanove
  • Građani
  • Trgovačko društvo

Rok za prijave: 1. srpnja 2024.

Više informacija pronađite na POVEZNICI.

Kontakt: contact@eumissions.com

Skip to content